Výplata dotace 1.D + výběr členských příspěvků ČSV na rok 2017

17.11.2016 13:21

Ve sobotu 26.11.2015 se bude od 9:30h na  Jesenické 45  (vchod zezadu z ulice Družební, parkování v přilehlých ulicích) v Bruntále vyplácet žadatelům dotace 1.D (na zazimovaná včelstva).

Výše dotace na 1 zazimované včelstvo je 151,-Kč.

Při této příležitosti budou vybírány členské příspěvky na rok 2017 od členů ZO ČSV Bruntál.

Dotaci si může každý žadatel vyzvednout osobně, nechat zaslat na účet nebo může pověřit jinou osobu. Ovšem tato osoba musí být vybavena plnou mocí, ve které bude jasně vyplněno, kdo zplnomocňuje, koho zplnomocňuje. U obou musí být uvedena rodná čísla. Plná moc musí být podepsána jak zmocnitelem tak zmocněncem!

Plnou moc najdete buď ve včelařství č. 8/2016 nebo si ji můžete stáhnout i z našich stránek : https://vcelaribruntal.webnode.cz/formulare/

Pokud zástupce nebude vybaven náležitě vyplněnou plnou mocí, tak vaši dotaci nebude moci převzít.

Kdo bude chtít zaslat dotaci na účet,požádá písemně na  email: martin.pospisil69@seznam.cz   text:   Žádám o zaslání dotace 1.D na účet číslo......... a uveďte své jméno. Takovýmto žadatelům bude vyplacená celá částka dotace bez započtení členského příspěvku na určený účet a bude mu zaslán předpis na úhradu členského příspěvku.

Pokud se žadatel o dotaci nedostaví pro výplatu dotace a ani za sebe nepošle zástupce nebo nedá pokyn k úhradě na účet, tak dle zákona bude tato dotace nenávratně odeslána zpět státu!
V případě jakýchkoli dotazů volejte jednateli ZO tel: 732 249 389